ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ | Πέντε αγωνιστικές στον Αλογδέλλη

08/12/2011 - 16:33 Τελευταία τροποποίηση στις 08/12/2011 - 18:06

Με πέντε αγωνιστικές τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της  ΕΠΣΛ  τον ποδοσφαιριστή του Καραβαγγέλη Α. Αλογδέλλη ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της ομάδας του με τον Παπανικολή για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας.

Ακόμη  τρεις επεβλήθηκαν στους Αντώναρο  του Διαγόρα και Δ. Βαλσάμη του Κεραυνού που αποβλήθηκαν στα παιχνίδια με την Προοδευτική και Αστέρα Ιππ.  αντίστοιχα.  Από μια τέλος αγωνιστική τιμωρήθηκαν οι Βογιατζής (Προοδευτική), Φυντάνης (Ταξιάρχης) Χ. Κουτσέλλης (Αστέρας Ιππ.) και  Κ. Νερατζής(Προοδευτική).

Η πειθαρχική επιτροπή κατακύρωσε με σκορ 3-0 υπέρ του Κεραυνού τον αγώνα με τον Ποσειδώνα, γιατί ο δεύτερος δεν προσήλθε να αγωνισθεί και του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ και -2 βαθμούς από την επόμενη χρονιά. Ακόμη στα Λιονταράκια κατακυρώθηκε το παιχνίδι με τον Αία το οποίο δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας λόγω μη προσέλευσης γιατρού. Από τον Αίαντα αφαιρούνται δύο βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα.

Τέλος η επιτροπή κάλεσε σε απολογία τον Καραβαγγέλη για τα αναγραφόμενα του διαιτητή στο παιχνίδι με τον Παπανικολή καθώς και τους Γιάννη Μανούσο προπονητή του Αιγέα και Ι. Κοκαλέλλη για τα αναγραφόμενα στα παιχνίδια με Αλκιβιάδη και Κεραυνό αντίστοιχα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey